LusFri.nu

SvenskaNorskDanskSuomi�slenska

HemOm NitFreeKöp NitFreeOm huvudlössBruksanvisningOm LusFriÅterförsäljare


"Nitfree är det bästa som hänt oss. Äntligen är vi av med både löss OCH ägg!" Ingela H.

"Vi blev av med lössen på 3 dagar och slapp använda lusmedel. Vi är jättenöjda med kammen. Skönt att alltid ha en lösning på problemet hemma." Per pappa till 3 barn

"Mycket bra att nitfree finns som alternativ för att det finns barn som det är svårt att använda medlen på." Susann - Tågarp

"Bra produkt som fungerar, bra för oss eftersom vi har ett barn som inte tål lusmedel." Nina - Spånga 

Varför är NitFree unik?

Det är ofta svårt att få loss lusäggen (s.k. gnetter) från hårstråna då de sitter fast med ett limliknande sekret. Det som gör NitFree unik är de patenterade mikrokanalerna på kamtänderna, som gör att både ägg och löss kan kammas ut samtidigt. De små lusäggen fastnar i mikrokanalerna och punkteras. Huvudlössen som är lite större fastnar också i mikrokanalerna eller mellan kamtänderna. Avståndet mellan kamtänderna på NitFree är under 0,2 mm vilket gör att även de minsta löss och ägg följer med vid kamning.

Trots att NitFree har så täta kamtänder är den följsam och skadar inte håret eller hårbotten. Det viktigaste är att använda en vanlig kam eller borste för att reda ut håret och ta bort eventuella tovor innan man använder NitFree.

Unika mikrokanaler

På kamtänderna finns det spiralformade mikrokanaler. De räfflade kanalerna skär igenom det limliknande sekretet som lössen fäster sina ägg med på hårstråna, punkterar äggen och för dem med sig ut ur håret utan att skada håret.

Kamtänder med rundade ändar

Kamtänderna har rundade ändar för att kunna separera håret och inte skada hårbotten.

   

Gummiremsor för bättre grepp

NitFree har gummiremsor på handtaget vilket gör att kammen inte slinter även om händerna är blöta eller du har schampo eller balsam på dem. Gummiremsorna ger ett bra grepp och du kan därför lättare kamma djupare och grundligt.

Långa kamtänder

De långa kamtänderna gör att kammen har bättre räckvidd. Fler löss och ägg kan kammas bort vid varje kamtag. Kammen kan användas för alla typer av hår och hårlängder.

Tätt avstånd mellan kamtänderna

Avståndet mellan kamtänderna på NitFree är under 0,2 mm vilket gör att även de minsta löss och ägg följer med vid kamning.

Hållbar och möjlig att sterilisera

NitFree är gjord i rostfritt stål och behåller både sitt utseende och form även vid långvarig användning då kammen är precisionsutformad med laserteknologi. Kammen rostar inte och tål att användas tillsammans med lusmedel. Kammen kan steriliseras genom att läggas i kokande vatten i 1 minut efter varje användning. Steriliseringen motverkar vidare spridning av lössen, och gör det möjligt för alla i familjen att använda samma kam.

 

Här kan du se vad NitFree kan fånga - både löss och gnetter!

 
 

Köp Nit-Free här »

Betala med kort eller mot faktura!

 

Pressmeddelande:

* LusFri lanserar professionell avlusningstjänst

 

Nyhet från LusFri.nu:

Har ni svårt att få bort lössen? nu lanserar vi vår ny tjänst med professionell avlusning!

Löss i familjen igen? Slappna av och ta det lugnt vi kan hjälpa dig att bli LusFri igen.  Läs mer om vår ny tjänst här

 

I Nyheter:

"Rekordmånga drabbade av huvudlöss"

* "Här går luskammen varm
Problem med huvudlöss ökar..."
MittiHaninge 28 jan 2014, sid 5

* Huvudlöss, hjälp! bästa och snabbaste kuren
Familjeliv.se 15 inlägg 3 jan 2014

 

* "Pigg och frisk höst"
Skolan har börjat och när alla barnen träffas igen frodas bakterier, virus, löss och mollusker. Här kan du läsa tipsen för att klara höstens plågor. - Kurera Okt 2013

* "Så skydr du dg mot lössen " - Aftonbladet sept 2013

* "Så blir du kvitt lössen" - MSN Livstil

LYSSNA PÅ VÅR RADIOREKLAM JUST NU!

NitFrees Radioreklam

Rolig inslag om huvudlöss i TV4:s serie Solsidan - se hur Mickan löste problemet!