LusFri.nu

SvenskaNorskDanskSuomi�slenska

HemOm NitFreeKöp NitFreeOm huvudlössBruksanvisningOm LusFriÅterförsäljare


"Nitfree är det bästa som hänt oss. Äntligen är vi av med både löss OCH ägg!" Ingela H.

"Vi blev av med lössen på 3 dagar och slapp använda lusmedel. Vi är jättenöjda med kammen. Skönt att alltid ha en lösning på problemet hemma." Per pappa till 3 barn

"Mycket bra att nitfree finns som alternativ för att det finns barn som det är svårt att använda medlen på." Susann - Tågarp

"Bra produkt som fungerar, bra för oss eftersom vi har ett barn som inte tål lusmedel." Nina - SpångaVad tycker våra kunder?

Här kan du läsa vad våra kunder tycker om NitFree. Vad tycker du? Skicka ett mail till oss på info@lusfri.nu.

 

"Nitfree är det bästa som hänt oss. Äntligen är vi av med både löss OCH ägg. Tycker det är skandal att apotek säljer dessa skräpkammar i plast som inte alls är effektiva. Tack! Från och med nu rekommenderar jag denna kam till alla jag känner."

Ingela Hagman

"Hej jag beställde NitFree i ett desperat tillstånd. Våra barn fick löss efter att ha fått flätor på en utlandsemester. På vår minsta tjej kryllade det. Efter två omgångar luslösning från apoteket och försök att använda apotekets kam, var jag redo att prova vad som helst. Jag kan bara säga att er luskam är helt fantastisk. ALLA ägg och löss försvann direkt. Och det var hur mycket som helst innan. Visst luggades det en del, men det fungerade ju!

Nu har jag talat om för alla att får de löss ska de inte ens prova med medel utan köpa en NitFree direkt. Jag är super nöjd. Har även talat med vår skolsköterska om den."

Mvh Jessica

"Hej, jag har mycket lockigt, tjockt, långt hår. har provat alla möjliga medel mot lössen, men inget har funkat. Så efter en månad med löss så har jag nu köpt NitFree. Oj vilken skillnad på vad man får ut ur håret, jämförelsevis med en sån där plast luskam som finns på apoteket. Jag är mer än nöjd. Kommer att rekommendera NitFree till alla."

Mamman med mycket hår

"Hej, Jag vill bara skriva och tacka för er fantastiska kam! Jag och mina två döttrar drabbades av löss i somras. Vi köpte Nix på apoteket och behandlade oss samma dag som vi gjorde upptäckten men tre dagar efter vi gjort behandlingen hittade vi fortfarande levande löss och tänderna på kammen som följde med i paketet vek sig hela tiden . Jag sökte på internet och hittade Nitfree och beställde den och dagen efter damp den ner i brevlådan. Vi började luskamma oss grundligt varje dag och efter knappt två veckor var vi helt lusfria. Jag är glad att jag hittade Nitfree eftersom det verkar som de löss vi fått var resistenta mot avlusningsmedel. Jag kan även tillägga att vi har afrohår alla tre, jag och min äldsta dotter har relativt stora lockar men min minsta dotter har riktig tjockt och kompakt afro med mycket små lockar så jag var lite tveksam om kammen skulle fungera i hennes hår. Det visade sig att det inte var några som helst problem att kamma afro med Nitfree, jag tycker nog nästan att Nitfree tom är bättre att använda än de utredningskammar som vi annars använder. För att göra det enklare genomfuktade jag hennes hår med balsamspray innan varje kamningstillfälle. De första gångerna tog det över en timme att kamma igenom hennes tjocka hår men efter lite övning tog det bara 40-50 minuter"

Tanja, tvåbarnsmamma - alla med afrohår!

"Hej, ett par rader från ännu en nöjd kund;
I höstas fick vi löss i familjen för första gången, och fyra av barnen + stackars mamman drabbades. Efter att ha köpt lusmedel för 1000-lappen, behandlat mig och barnen 2-3 gånger och lössen fortfarande var kvar var jag gråtfärdig. Då beställde jag Nitfree - efter två dagars kammande var vi lusfria! (och tack för den supersnabba leveransen!!) Vi drabbades av löss nu igen 1-2 månader senare, men nu behövdes igen bara två dagars luskammande så finns inte längre något spår av någon lus. Många, många tack!!"

Hälsningar från en fembarnsmamma som inte gillar kryp i några former

"Jeg bestilte Nit Free på nett etter å desperat finne noe effektivt som kunne fjerne både lus og egg da min sønn ble smittet av lus og senere smittet meg. Vi prøvde middel og kam vi fikk kjøpt på apoteket men dette tar jo tid så da jeg kom over denne kammen på nettet var jeg ikke sen med å bestille, den hørtes rett og slett fantastisk ut.......OG DET VAR DEN, etter to runder med kammen gjennom håret var alt borte både hos meg og min sønn, det var utrolig, nesten for godt til å være sant...har sjekket håret hver dag i over en uke nå men ingen ting å se.........Denne anbefales på det sterkeste fra vår side...........er virkelig glad jeg gjorde den investeringen..."

Kirsten fra Norge

"Jag fick hem kammen idag och provade den på stört när min dotter kom hem från skolan. Jag är ÖVERLYCKLIG över denna produkt som ni har fixat fram för att bekämpa löss. Jag fick bort OTROLIGT MÅNGA ägg som satt kvar sen vi behandlade henne i somras och tackolov så var det inga levande löss denna gång!!! Hela e.m. har jag tänk att jag måste förmedla till er om min lycka. Där får jag se att det är fler än jag som känner lika. Ni kommer aldrig att få höra något negativt om NitFree. Det är verkligen det bästa jag köpt. Jag kommer också att rekommendera den till ALLA jag känner. Ni ska vara stolta. TACK TACK."

Mamma i Gävle

"Nu har vi kämpat mot ohyran i månader - tröstlöst... När jag (som säljare och marknadsförare till yrket) läste lovorden här tänkte jag "nåja - vi får väl se! Vilka lovord..." Kan krasst konstatera: det funkar! Vi har kammat och kammat och kammat! Nu har vi fått bort de ägg som vi tidigare febrilt letade efter och försökte peta bort med pincett. Detta med ett enkelt drag. Om du sitter och läser detta som icke-ägare till denna kam är min varma rekommendation: köp."

Många lusfria hälsningar, Sofie, 2 barnsmor med två "tjockhåriga" barn

"Hade bry att bli av med lössen med apotekets preparat. Jag har rekommenderat denna kammen till alla jag känner, det är nog den bästa uppfinningen!!! Vi är mer än supernöjda. Apotekets kam är superdålig och går sönder hela tiden. NitFree är hållbar och lätt att rengöra och den tar verkligen både äggen & lössen. TUSEN Tack för att denna finns! Och till ett bra pris, den bästa investeringen vi gjort!"

Ulrika, Blentarp

"Först tänkte jag skicka tillbaka den för att den var så dyr, men sedan, efter att ha provat apotekets kammar testade jag den här och upptäckte skillnaden! Nu rekommenderar jag den till alla. Barnmorskan, dagis, andra föräldrar osv. Tack så mycket!"

Katarina, Klintehamn

"Vi är mer än nöjda med NitFree. När vi trodde att vi var fria från lössen med apotekets kam, fick vi en stor överraskning med den här. Det kom fram hur mycket som helst. Nu är vi nog snart av med dem helt, hoppas jag, och vi känner oss mycket renare och fräschare. Jag har rekommenderat den till alla jag känner som är lusdrabbade och tror att de kommer att köpa den med."

Linda, mamma till tre barn, varav en med långt tjockt hår

"Vill bara säga att jag är otroligt nöjd med kammen - den tar verkligen bort alla ägg och löss. Jag tycker att kammen är helt fantasisk. Hade dessutom försökt med kemiska preparat som inte hjälpte. Tack ännu en gång - ska rekommendera kammen till skolsköterskan på barnens skola.

Anna-Carin, mamma till två barn

"Kammen var dyr, men det enda jag ångrar är att vi inte köpte den tidigare. Nu kammar vi ofta för att kolla om barnen är smittade, och när det har hänt har vi blivit av med lössen väldigt snabbt."

Adriana, mamma till tre barn

"Vi blev av med lössen på 3 dagar och slapp använda lusmedel. Vi är jättenöjda med kammen. Skönt att alltid ha en lösning på problemet hemma."

Per, pappa till tre barn

"Jätte bra, rekomenderade kammen till dagis. Där de nu har köpt in en till varje avdelning. Varav även fler föräldrar har köpt den efter att jag visat eran broschyr. Toppen kam eftersom jag har 6st. barn är det jobbigt med kemikalier vem har och vem inte. Med kammen avlusar jag alla, och så fort det kliar går barnen och kammar sig med kammen. Vi har lusfritt tack vare er."

Leila, Eskilstuna

"Jag var less på att inte få bort gnetterna och de kemiska preparaten blir i längden väldigt dyrt när man behandlar 3 personer. Jag förstår inte varför jag inte köpte den tidigare vid första lus attacken. Nu rekommenderar jag den till ALLA har dessutom bett min dotters lärare att informera om NitFree till alla föräldrar i klassen eftersom det bara fortsatte och fortsatte med nya löss hela tiden - det gick bara runt eftersom vissa inte kollade sina barn."

Bitte, Nynäshamn

"Jag ficka kammen varmt rekommenderad av en mamma i sonens hockeylag, så jag gissar att hela laget införskaffar denna "superkam" nu. Efter att ha haft löss i familjen ett par gånger gör man vad som helst för att slippa dessa äckliga kryp. Fungerar den bra så kommer jag definitivt att sätta upp lappar om den i skolan."

Anna

"En superbra luskam! Jag kan varmt rekommendera denna till alla som har drabbats! Men det är bara en sak jag undrar, varför säljer inte apoteket den här produkten istället för en massa illaluktande kemikalier som man måste kleta in i huvudet!"

Patrik, pappa till två små barn Trollhättan!!

"Det enda sätt att verkligen få bort äggen är med denna kam. Borde verkligen säljas på apotek eftersom allmänheten borde känna till detta. Inte bra att behandla med resistent medel som kan ge allergiska symtom om och om igen. Samt en kam som inte alls fungerar. NitFree kammen är det enda som verkligen hjälper mot löss!"

Dominque, Skellefteå

"Jag köpte er luskam då vår dotter som börjat ettan fått löss för första gången på en skola som är erkänd för sina lusepidemier. Det jag gillar allra mest med kammen är att den förutom löss, även får med sig äggen (vilka jag i och för sig har svårt att urskilja men tror mig kunna det med hjälp av kammen) vilket ingen plastkam får. Andra plus är: kokbarheten vilket minskar risken för återsmitta och smitta mellan familjemedlemmar, att man med användandet av Nitfree kan minska användande av kemiska preparat och därmed lössens resistens mot dessa, den bra informationen som skickas med kammen, enkelt och snabbt och billigt att beställa via nätet, den snabba leveranstiden. Jag kan varmt rekommendera er luskam till andra."

Iréne

"Jag skulle vilja tacka den som uppfann denna kam med en stor kram. Helt underbar. Det är nog den bästa saken jag köpt på länge. Tusen tack."

Jenny

"Skulle bara vilja skicka lite feedback ang. kammen. Är andra gången som flickan har haft lus i håret och första gången provade vi med medel från apoteket och jag rekommenderar kammen starkt. Mycket lätt att arbeta med, glider lätt genom håret och mycket samlas upp i kammen. Redan efter andra kamningen var det märkbar skillnad och den är så lätt att tösen själv kan kamma sig. Tidsskillnaden på enbart kammen och med medlet ska vi ju inte bara prata om. Är mycket nöjd och tacksam för denna kam."

Diana

"Jag fick min NitFree i förra veckan, dagen efter jag beställt det. Och jag är mycket nöjd, inte för att vi har hittat några löss, men för att min dotter som är mycket håröm inte klagar över att kammen fastnar i håret eller sliter i hårbotten. Jag hoppas verkligen att vi slipper lössen, som nu går i skolan, men det känns skönt att vi har NitFree hemma nu."

Marie

"Är mycket nöjd. Den har hjälpt oss att upptäcka fler gnetter som vi aldrig sett annars och nu slipper vi plocka manuellt. Jag rekommenderar er produkt till höger och vänster."

Åsa

"Tack den fungerar jättebra så nu hoppas vi bli av med ohyran"

Helen

"Känns tryggt att ha den hemma om "olyckan" är framme. Varmt tack."

Tina Jeppsson

"Tack för den snabba leveransen. Som tvåbarnsmor var nog denna kam räddningen. Trodde aldrig att man kunde få bort äggen med en kam men det kunde man ju faktiskt få. Jag har tipsat alla mina kompisar om denna kam. Kammar mina killar varje dag nu under skolstarten."

Sara

"En helt suverän produkt har haft småbarn i 25 år och tycker den är kanon (9 barn i familjen mellan 3-25 år)."

Eva, Älandsbro

"Tack för snabb leverans. Förstod ni att vi var desperata??"

Elisabeth

"Tusen takk for en fantastisk lusekam. Kammen virker perfekt och jeg anbefaler den til alle pa skolen der ungene går."

Trine, Askim Norge

 

"Min dotter har långt hår. De flesta kammar har korta tänder, NitFree däremot med sina långa tänder har mycket bättre räckvidd. Att tänderna var så täta var jättebra för att få bort gnetterna. Jag fick själv använda kammen i mitt långa hår, och det var så skönt att det gick så fort att få bort problemet!"

Idah, mamma till två barn

"Det var fantastiskt lätt att få bort gnetterna jämfört med Apotekets kam som jag använt tidigare. NitFree är också så mycket stadigare att jobba med."

Carina, mamma till två barn

"Så fort det kommer att finnas löss på dagis kommer hela vår familj att kamma oss med nitfree för att slippa dessa små djur. Dessutom var nitfree bra mot skorv i hårbotten. Det lossnade direkt när barnet var nyduschad i håret. Toppen!"

Agneta, Nacka

"Tack för en bra produkt. Barnen tom kammade sig själva."

Kristin, Halmstad

"Underbar kam. Det är så äckligt med lössen så att få bort äggen är guld värt."

Olof, Höör

"Jag är såå glad att jag hittade er! Vi hade en hemskt lång kamp innan vi fick tag i riktig kam!!"

Pia, Höör

"Vår familj har blivit drabbade ca 9-10 ggr bara detta året. Hoppas att det tar slut nu när jag använder er kam på mina barn. Det hade varit bra om alla skolor visste om er produkt. Min dotters skola har broschyrerna ni skickade till mig. Jag satte upp det för att andra föräldrar också skulle använda sig av nitfree. Kan ni skicka fler broschyrer så att jag kan lämna det till min andra dotters skola. Tack på förhand.

Carmen, Malmö

"Nitfree klart bästa medlet. Men ändå jobbigt och tidskrävande att kamma långa tjocka hår på flera personer."

Barbro, Tumba

"Mycket bra att nitfree finns som alternativ för att det finns barn som det är svårt att använda medlen på."

Susann, Tågarp

"Efter avslutad behandling med prioderm plockade jag ägg för hand i två veckor tills jag inte fann fler. Då kom kammen nitfree i mina händer och jag tänkte att jag ville testa den på en gång. Dottern som hade haft löss har väldigt långt hår men det gick bra om man tog lite hår i taget. Och jag hittade då massor av gamla ägg förvånande mycket med tanke på att jag jobbat ca 14 timmar på 2 veckor att plocka ägg för hand. Tack för en bra produkt. 4barns-familj."

Eva, Gnesta

"Bra produkt som fungerar, bra för oss eftersom vi har ett barn som inte tål lusmedel."

Nina, Spånga

"Jag är väldigt nöjd och har rekommenderat kammen till många. Det gör heller inte lika ont och kamma med den, och den river inte lika hårt i hårbotten."

Jessica, Nykvarn

"Jag tycker nitfree kammen borde rekommenderas i skolor och friskolor."

Charlotte, Nyköping

"Bra med en ny medicinfri metod!"

Maria, Vallentuna

"Kanonbra produkt! Stort tack!"

Pernilla, Kalmar

"Kan varmt rekommenderas till tjocka o långa hår där äggen är svåra att se."

Annette, Motala med ett lång, tjockt och självlockigt hår

"Vi har haft oturen att drabbas av löss 3 ggr denna våren. Är ensamstående med 4 barn. OBS: 3 flickor med långt hår + jag själv med väldigt långt hår!! Går åt ganska många förp. med lusmedel. Första gången vi drabbades blev NitFree våran räddning. Ena flickan hade hela huvudet fullt av löss + tusentals ägg (Jag överdriver inte!)Hade inte gått att få bort utan eran kam. Enda nackdelen med kammen är att den förstör håret om man kammar för mycket. Speciellt långt hår. Men det är det värt! Det växer ju ut!! Och NitFree är det enklaste sättet att få bort lusäggen!!"

Irena, Alingsås

"Bra att kambenen är så långa. Microfiberna säkerställer på ett bättre sätt att löss och ägg kammas ut. Bra att kammen är av metall så att den inte går sönder."

Marie-Stephanie, Lidingö

"Tack för den fina uppfinningen med kam!"

Johanna, Skarpnäck

"NitFree bör ersätta kemiska behandlingar helt!"

Nadia, Landskrona

"Det är en super bra kam. I synnerhet för att få bort äggen, som jag annars har fått plockat för hand. Desperat!!! Hade fått återsmitta flera gånger, kände frustration, men funkade bra med kammen."

Helen, Sundsvall

"Bra kam enl dagis och bra med alternativ till Kemiska preparat. Det är bra med ett alternativ till lusschampoo, eftersom lössen kan bli resistenta mot dom."

Charlotte, Sollentuna

"2 barn hade löss. Köpte en värdelös kam på apoteket som ej tog bort Gnetterna. Denna perfekt."

Jessica, Motala

"Jag sprutar håret med ättiks-vattenblandning, tvättar håret efter en stund och sedan, kammar håret med NitFree. Ättika dödar löss, och är billigt. Har man sex barn som får löss regelbundet så får man hitta nya lösningar."

Anna, Gislaved

"Jag har rekommenderat NitFree till min flickas dagis. Jag tröttnade på dom andra kammarna, som inte tog bort alla löss, och sen så gick dom sönder. Min flicka fick löss 3 gångar på 4 veckor!!! Efter NitFree har hon inte haft någon löss."

Pia, Malmö

"Ska rekommendera detta till skolsystern. Även ge lärarna information om NitFree."

Pia, Hagfors

"Mycket bra. Nit-Free blev min räddning!"

Sofia, Älvkarleby

"Min andra dotter som nu i år inte har drabbats av löss prövade jag kammen på i alla fall och där gick det mycket enklare då hon har mycket tunnare hår. Ni får väldigt bra betyg på den information som ni har på hemsidan om huvudlusens livscykel. Den kan få många föräldrar att förstå vikten av att verkligen kamma barnen. Det gäller dock att veta vad man letar efter, hur lusen och ägg ser ut, annars kan det vara svårt att se de små rackarna."

Maria, Skönda 

Köp Nit-Free här »

Betala med kort eller mot faktura!

 

Pressmeddelande:

* LusFri lanserar professionell avlusningstjänst

 

Nyhet från LusFri.nu:

Har ni svårt att få bort lössen? nu lanserar vi vår ny tjänst med professionell avlusning!

Löss i familjen igen? Slappna av och ta det lugnt vi kan hjälpa dig att bli LusFri igen.  Läs mer om vår ny tjänst här

 

I Nyheter:

"Rekordmånga drabbade av huvudlöss"

* "Här går luskammen varm
Problem med huvudlöss ökar..."
MittiHaninge 28 jan 2014, sid 5

* Huvudlöss, hjälp! bästa och snabbaste kuren
Familjeliv.se 15 inlägg 3 jan 2014

 

* "Pigg och frisk höst"
Skolan har börjat och när alla barnen träffas igen frodas bakterier, virus, löss och mollusker. Här kan du läsa tipsen för att klara höstens plågor. - Kurera Okt 2013

* "Så skydr du dg mot lössen " - Aftonbladet sept 2013

* "Så blir du kvitt lössen" - MSN Livstil

LYSSNA PÅ VÅR RADIOREKLAM JUST NU!

NitFrees Radioreklam

Rolig inslag om huvudlöss i TV4:s serie Solsidan - se hur Mickan löste problemet!